گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی در کارخانه ارم نوش با عنوان نوشابه های گازدار غیر الکلی

گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی در کارخانه ارم نوش با عنوان نوشابه های گازدار غیر الکلی

دانلود کارآموزی نوشابه
نوشابه های گازدار
نوشابه های گازدار غیر الکلی
دانلود گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی
دانلود کارآموزی نوشابه های گازدار غیر الکلی

رفتن به سایت اصلی

دانلود گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی در کارخانه ارم نوش با عنوان نوشابه های گازدار غیر الکلی

 

 

 تاریخچه نوشابه سازی در جهان

تاریخچه نوشابه سازی اساسا به زمانی بر می گردد که بشر علاوه بر مصرف اب آشامیدنی می توانست از افزودن موادی چون طعم دهنده ها و شیرین کننده ها به آب، شربت های متعددی را تهیه کند. گرچه تاریخ پیدایش آن به درستی روشن نیست ولی تصور می رود ابتدا در خاورمیانه به ویژه در نواحی جنوب ایران روشهایی برای تهیه آن موجود بوده است.

 

ایرانیها از 2500 سال پیش روشهایی برای حرارت دادن نیشکر و تهیه کارامل در خوزستان ابداع کرده بودند و با رقیق کردن آن شربتهایی درست می کردند که بیشتر مصارف درمانی داشت. شاید بتوان گفت که نیشکر سوخته جزء اولین نوشابه هایی باشد که حاوی کارامل و شکر است. بعدها که مصرف شیرین کننده ها متداول گشت ایرانیها طعم دهنده هایی نظیر به لیمو، آلبالو، زرشک، آلو، انجیر و بسیاری از عرقیات نظیر نعناع، آویشن، بهار نارنج و غیره را بطور طبیعی در نوشیدنی ها مصرف می نمودند. اما متاسفانه تکنیک استفاده از عرقیات و استخراج اسانس از آن که در حقیقت امولسیون طعم دهنده در آب است تا امروز در ایران پیشرفتی نکرده است.

 

تولید گاز کربنیک در ابتدا از طریق اسیدی کردن بی کربنات سدیم یا کربنات سدیم صورت می گرفت و نان نوشیاه های سودا که امروزه هنوز هم به آنها اطلاق می شود بهمین دلیل است. اگرچه دیگر تولید با این روش منسوخ شده است و تدریجا آب میوه ها و عصاره آنها به نوشابه ها برای معطر کردن اضافه شده است. استفاده از گاز کربنیک در آبهای معدنی و تلاش برای تهیه مصنوعی آن به قرن شانزده میلادی در اروپا بر می گردد که شروعی برای گسترش نوشابه سازی در دنیا محسوب می شود.با وجود آنکه آشامیدنی های حاوی گاز کربنیک مانند آب معدنی ها، آب چشمه ها قرن ها مورد استفاده بوده است ولی گسترش واقعی آن عملا از سال 1865 شروع شده است. 

 

بعبارتی توسعه از زمانی آغاز شد که دانشمندان به کیفیت گازدار بودن آب های معدنی علاقه مند شدند و سعی کردند در این مورد تحقیقاتی انجام دهند. در ابتدای قرن هفدهم بخاری بصورت حباب از آبهای معدنی خارج می گردید که با نام جدید گاز یا هوای محبوس شناخته شد و در سال 1772 اولین مقاله توسط یک نفر انگلیسی بنام ژوزف پریستلی منتشر گردید که در آن چگونگی تزریق هوا را در آب متذکر گردیده بود. تهیه و تولید نوشابه های غیرالکلی گازدار بصورت بهداشتی و در بسته بندی مطمئن نخستین بار توسط جان پمبرتون در شهر آتلانیا در سال 1886 جامعه عمل پوشید نام محصول کوکاکولا و فروش آن 6 بطری در روز بود و اکنون پس از گذشت بیش از صد سال نوشابه ها در انواع مختلف و روزانه چند صد میلیون بطری در سراسر جهان عرضه می شود.

 

 

 

کلمات کلیدی:

نوشابه

نوشابه های گازدار

نوشابه های گازدار غیر الکلی

 

 

فهرست

فصل اول

1 – مقدمه

1 – 1 – مشخصات کارخانه 1

2 – 1 – هدف کارخانه 2

3 – 1 – نمودارهای سازمانی 4

4 – 1 – تاریخچه نوسان سازی در ایران 9

5 – 1 – تاریخچه نوشایه سازی در ایران 12

6 – 1 – تاریخچه شرکت تولیدی نوشابه ارم نوش 13

7 – 1 – ظرفیت تولید 17

8 – 1 – ویژگی های شرکت ارم نوش 17

2 – فوچارت تولید: 21

نمودارهای جریان تولید شرکت ارم نوش 22

3 – مراحل تولید:

1 – 3 – فرایند تولید نوشابه 23

2 – 3 – تهیه مواد اولیه و آب مورد نیاز 23

3 – 3- ساخت شربت نوشابه 23

جدول 1 – 3 – خواص و طرز تهیه شربت باریکس یا بومه های متفاوت 25

نمودار 1 – 3 – مراحل تهیه شربت نهایی و شربت اولیه (نوشابه) 28

4 – 3 اختلاط شربت، آب و گاز CO2 29

5 – 3 – سرد کردن و کربناسیون 31

6 – 3 – روشهای سرد کردن و کربناسیون 36

7 – 3 – روش ساخت شربت 36

8 – 3 – روش اختلاط پیوسته یا پری میکس 37

9 – 3 – سرد کردن 38

10 – 3 – اصول کربناسیون 39

11 – 3 – کارایی کربناسیون 41

12 – 3 – هوا در نوشابه های گازدار 41

13 – 3 – هواگیری 43

14 – 3 – پر کردن و بسته بندی 44

15 – 3 – طرح کارخانه نوشابه سازی 46

شکل 1 – 3 – نقشه کارخانه نوشابه سازی 48

شکل 2 – 3 – تاسیسات مربوط به مراحل اختلاط گازدهی و بطری کردن نوشابه

16 – 3 – طریقه ضدعفونی نمودن شربت خام 49

17 – 3 – طریقه ضدعفونی مخازن شربت و دستگاه اینترمیکس 49

18 – 3 – طریقه ضدعفونی کف سالن شربت خام 50

جدول 2 – 3 – ویژگی های نوشابه های گازدار 51

پلان موقعیت

پلان طبقه همکف ساختمان تولید

جدول 3 – 3 – خصوصیات ساختمانی کارخانه 52

شکل 3 – 3 –خط تولید

شکل 4 – 3 – خط تولید 57

جداول مربوط به ماشین ها و شرح کار آنها 58

نمودار 2 – 3 – فرایند مربوط به خط تولید نوشابه های گازدار 59

نمودار 3 – 3 – دیاگرام یک کارخانه نوشابه سازی 60

فصل دوم: ترکیبات اصلی نوشابه های گازدار 61

اجزاء تشکیل دهنده ساخت نوشابه های گازدار 61

آب 61

شیرین کننده ها 63

رنگ ها 64

اسیدها 64

طعم دهنده ها 66

دی اکسید کربن 68

آنتی اکسیدان ها 69

امولسیفایرها (امولسیون کننده ها) 70

1. اسید بنزوئیک 71

2. پارابن ها 72

3. اسید سوربیک 72

4. دی اکسید گوگرد 73

آزمایشات کنترل کیفیت 74

جداول مربوط به آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبیولوژی 75

آزمایش شماره 1 (اندازه گیری یون سولفات (SO4-2) ) 93

آزمایش شماره 2 (اندازه گیری یون کلرید (CL-) ) 96

آزمایش شماره 3 (اندازه گیری سختی آب) 97

آزمایش شماره 4 (اندازه گیری سختی کلسیم آب) 99

آزمایش شماره 5 (اندازه گیری قلیائیت آب) 101

آزمایش شماره 6 (اندازه گیری اکسیژن محلول در آب Dissolved oxygen) 103

آزمایش شماره 7 (اندازه گیری فسفر در آب به روش رنگ سنجی) 104

آزمایش شماره 8 (اندازه گیری نیتروژن به روش کجدال) 106

آزمایش شماره 9 (اندازه گیری PH آب با استفاده از محلول های بافر) 108

آزمایش شماره 10 (اندازه گیری اندیس اشباعیت آب Saturation index) 110

آزمایش شماره 11 (اندازه گیری آب به روش پلاتین – کبالت) 111

جدول ترکیب تقریبی انواع نوشابه ها 114

جدول تکرار آزمایشات کنترل نوشابه های نرم در واحد تولیدی 115

نمودار مراحل مختلف تصفیه آب مصرفی در نوشابه سازی 116

جدول فهرست لوازم آزمایشگاهی 117

جدول خلاصه آزمایشات حسی مورد استفاده در کنترل زمره نوشابه ها 119

آزمایشات فیزیک و شیمیایی و میکروبی آب و نوشابه 120

جدول 123

آزمایشات شربت و عصاره 123

فساد میکروبی نوشابه های گازدار 125

شکل – مثلث فاکتورهای ثبات میکروبی در نوشابه های گازدار 128

مشکلات میکروبیولوژیکی نوشابه های گازدار 129

منابع میکروارگانیسم ها در نوشابه های گازدار 129

اثر تیمار حرارتی 130

میکروارگانیسم های عامل فساد در نوشابه ها 131

باکتریهای اسید استیک (استوباکتریاسه) 131

باکتریهای اسید لاکتیک 131

کپک ها 132

مخمرها 132

نمودار مراحل رشد مخمرها در نوشابه های گوارا 133

سایر باکتری ها 133

آزمایش های میکروبی اختصاصی نوشابه های گازدار 134

فلور میکروبی طبیعی در فرآورده های فاسد 135

روش های میکروبیولوژیکی 137

 روش های کشت 138

جدول محیط های کشت مناسب برای آزمایش میکروبی نوشابه ها 139

روش های میکروسکوپی 139

روش های توصیه شده 139

الف – روش نمونه برداری 139

ب – روش شمارش میکروبی هوازی 139

ج – تفسیر نتایج 140

کنترل کیفیت نوشابه های گازدار 140

آماده کردن نمونه 141

وزن مخصوص 142

عصاره خشک (مواد جامد) 142

بریکس 143

خاکستر 143

اسیدیته کل 143

PH 144

قند قبل از هیدرولیز 144

قند بعد از هیدرولیز 145

گاز کربنیک 145

کافئین 146

اسید فسفریک 146

کینین 146

اسید بنزوئیک (بنزوات) 146

اسید سیتریک ( سیترات) 147

آزمایش سنجش سود کاستیک دستگاه بطری شور 148

تهیه اسید 50/1 148

آزمایش سنجش قلیائیت آب مصرفی کارخانه 148

شناسایی مقدار و اندازه گیری کلر در آب 149

سنجش و شناسایی آب مصرفی 149

آزمایشات مقدار رسوب آب 150

آزمایشات میکروبیولوژیکی 150

تست های تشخیص کدورت ثانویه 150

انبارداری 153

بازاریابی 154

 

فصل سوم:

امور جاری در دست اقدام در کارخانه 156

مزایا و محاسن کارخانه ارم نوش 156

فصل چهارم 158

نتیجه گیری 158

منابع 160

 

  • پاورپوینت بیماری های تنفسی 121 اسلاید

    پاورپوینت بیماری های تنفسی 121 اسلاید رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت بیماری های تنفسی جهت رشته ی پزشکی در قالب 121 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       عفونتهای…

  • دانلود پروتکل درمانی و پکیج آموزشی جرات ورزی

    دانلود پروتکل درمانی و پکیج آموزشی جرات ورزی کلمات کلیدی : دانلود پروتکل درمانی خرید پروتکل درمانی پکیج درمان ابراز وجود پروتکل درمانی ابراز وجود دانلود پروتکل درمانی ابراز وجود خرید پروتکل درمانی ابراز وجود پروتکل درمانی کاهش اضطراب ،پرخاشگری…

  • پاورپوینت توليد دركلاس جهاني

    پاورپوینت توليد دركلاس جهاني دانلود رایگان پاورپوینت تولید در کلاس جهانی پاورپوینت تولید در کلاس جهانی تحقیق تولید در کلاس جهانی مقاله تولید در کلاس جهانی تولید در کلاس جهانی چه معنایی دارد تولید در کلاس جهانی تولید در کلاس…

  • پاورپوینت منابع انسانی و مدیریت آن

    پاورپوینت منابع انسانی و مدیریت آن پاورپوینت ابزارهای توسعه و توانمند سازی منابع انسانی پاورپوینت آموزش و توانمندسازی نیروی انسانی پاورپوینت راهکارهای توانمندسازی نیروی انسانی پاورپوینت توانمند سازی نیروی انسانی پاورپوینت توانمندسازی+pdf رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت منابع انسانی…

  • پاورپوینت ذخيره سازی اطلاعات اجرايی

    پاورپوینت ذخيره سازی اطلاعات اجرايی پاورپوینت تبادل اطلاعات پاورپوینت RIPE پاورپوینت آشنايی با RIPE و RIPE NCC Réseaux IP Européens پاورپوینت مقاله Réseaux IP Européens پاورپوینت اشنایی با سازکار مالی و بانک رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت ذخيره سازی…

  • فصل دوم پاورپوینت تئوری و طراحی سازمان با عنوان مدیریت استراتژیك و اثربخشی سازمان

    فصل دوم پاورپوینت تئوری و طراحی سازمان با عنوان مدیریت استراتژیك و اثربخشی سازمان پاورپوینت در مورد تئوري و طراحي سازمان دانلود پاورپوینت تئوري و طراحي سازمان پاورپوینت مدیریت استراتژیك و اثربخشی سازمان دانلود پاورپوینت مدیریت استراتژیك و اثربخشی سازمان رفتن…

  • پاورپوینت نهضت های موثر در پيدايش مدرنيسم در معماری

    پاورپوینت نهضت های موثر در پيدايش مدرنيسم در معماری پاورپوینت مدرنیسم در معماری پاورپوینت مدرنیسم در معماری با کدام مکتب است پاورپوینت مدرنیسم در معماری چیست پاورپوینت مدرنیسم در معماری با کدام مکتب شروع شد پاورپوینت مدرنيسم در معماري رفتن…

  • مفهوم آفات بومی و قرنطینه‌ای و چگونگی كار نظارت و مراقبت بر وضعیت آفات

    مفهوم آفات بومی و قرنطینه‌ای و چگونگی كار نظارت و مراقبت بر وضعیت آفات آفات گیاهی قرنطینه نباتی قرنطینه داخلی قرنطینه نباتی در ایران جمع آوری آفات منطقه چگونگی صدور گواهی بهداشت نباتی مفهوم آفات بومی و قرنطینه‌ای و چگونگی…

  • ارزیابی اثرات زیست محیطی سد برق آبی امیرکبیر بر محیط زیست با بکار گیری مدل تخریب محیط زیست

    ارزیابی اثرات زیست محیطی سد برق آبی امیرکبیر بر محیط زیست با بکار گیری مدل تخریب محیط زیست ارزیابی اثرات زیست محیطی سد برق آبی اثرات زیست محیطی سد برق آبی بر محیط زیست بررسی اثرات زیست محیطی سدها ارزیابی…

  • پاورپوینت کتاب شیمی و تکنولوژی مواد غذایی از مرتضی سهرابی

    پاورپوینت کتاب شیمی و تکنولوژی مواد غذایی از مرتضی سهرابی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت کتاب شیمی و تکنولوژی مواد غذایی از مرتضی سهرابی جهت رشته شیمی در قالب 190 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و…

  • پاورپوینت جزوه تحلیل سازه دو

    پاورپوینت جزوه تحلیل سازه دو پاورپوینت در مورد جزوه تحلیل سازه 2 دانلود پاورپوینت جزوه تحلیل سازه 2 پاورپوینت اموزش تحلیل سازه ۲ پاورپوینت تحلیل سازه 2 رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت جزوه تحلیل سازه دو جهت رشته عمران در…

  • مقاله ای در مورد تقویم

    مقاله ای در مورد تقویم زمان تقویم انواع تقویم چگونگی پیداش تقویم دانلود مقاله ای در مورد تقویم سیستم همکاری در فروش فایل همکاری در فروش فایل خرید پایان نامه تاریخ فروش فایل خرید مقاله و تحقیق رشته تاریخ انجام…

  • پاورپوینت درس مدیریت مالی 1 قسمت 1

    پاورپوینت درس مدیریت مالی 1 قسمت 1 رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با درس مدیریت مالی 1 قسمت 1 جهت رشته مدیریت در قالب 305 اسلايد و با فرمت ppt به صورت کامل و جامع و با قابليت…

  • پرسشنامه استاندارد سنجش اعتماد سازمانی

    پرسشنامه استاندارد سنجش اعتماد سازمانی پرسشنامه اعتماد سازمانی پرسشنامه اعتماد سازمانی رابینز پرسشنامه اعتماد سازمانی اسکات پرسشنامه اعتماد سازمانی الونن و همکاران پرسشنامه اعتماد سازمانی مایر دانلود پرسشنامه اعتماد سازمانی پرسشنامه اعتماد سازمانی رودر پرسشنامه اعتماد سازمانی آلونن و همکاران…

  • پاورپوینت آشنایی با لعنت شدگان در قرآن کریم

    پاورپوینت آشنایی با لعنت شدگان در قرآن کریم رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با لعنت شدگان در قرآن کریم جهت رشته معارف اسلامی در قالب 10 اسلايد و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با…

  • روابط و پیوندهای روستایی – شهری در ایران دکتر عباس سعیدی

    روابط و پیوندهای روستایی – شهری در ایران دکتر عباس سعیدی روابط و پیوندهای روستایی – شهری در ایران دکتر عباس سعیدی رفتن به سایت اصلی روابط و پیوندهای روستایی – شهری در ایران دکتر عباس سعیدی 51 صفحه پاورپوینت…

  • سازگاری اجتماعی دانش آموزان در مدرسه

    سازگاری اجتماعی دانش آموزان در مدرسه نیازهای دوره نوجوانی ویژگیهای افراد سازگار سازگاری اجتماعی دانش آموزان رشد اجتماعی در دوره نوجوانی عوامل موثر در سازگاری عوامل موثر در فرآیند سازگاری پایان نامه سازگاری اجتماعی پایان نامه سازگاری اجتماعی دانش آموزان…

  • دانلود تحقیق تغییر و تحولات اجتماعی با فرمت ورد

    دانلود تحقیق تغییر و تحولات اجتماعی با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی تغییر و تحولات اجتماعی با فرمت docx در قالب 27 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد…

  • پاورپوینت نماهای ساختمانی در 64 اسلاید

    پاورپوینت نماهای ساختمانی در 64 اسلاید پاورپوینت نماهای ساختمانی رفتن به سايت اصلي در این پروژه پاورپوینت نماهای ساختمانی در 64 اسلاید به طور کامل و جامع همراه با شکل و تصاویر و جداول مربوطه طبق موارد زیر ارایه شده است: 1-…

  • پاورپوینت آموزشی مسمومیت ها و آنتی دوت ها

    پاورپوینت آموزشی مسمومیت ها و آنتی دوت ها رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آموزشی مسمومیت ها و آنتی دوت ها جهت رشته پیراپزشکی در قالب 70 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت…

  • چارچوب نظری و پیشینه پژوهش سازگاری دانشجویان

    چارچوب نظری و پیشینه پژوهش سازگاری دانشجویان فصل دوم پایان نامه سازگاری دانشجویان مبانی نظری سازگاری دانشجویان پیشینه تحقیق سازگاری دانشجویان پیشینه داخلی سازگاری دانشجویان پیشینه خارجی سازگاری دانشجویان پیشینه پژوهش سازگاری دانشجویان پیشینه نظری سازگاری دانشجویان ادبیات نظری سازگاری…

  • چارچوب نظری و پیشینه پژوهش واقعیت درمانی

    چارچوب نظری و پیشینه پژوهش واقعیت درمانی کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه واقعیت درمانی مبانی نظری واقعیت درمانی پیشینه تحقیق واقعیت درمانی پیشینه داخلی واقعیت درمانی پیشینه خارجی واقعیت درمانی پیشینه پژوهش واقعیت درمانی پیشینه نظری واقعیت درمانی…

  • مقاله بررسی ترتیبات امنیتی در خلیج فارس

    مقاله بررسی ترتیبات امنیتی در خلیج فارس امنیت در خلیج فارس نظام امنیتی خلیج‌فارس ترتیبات امنیتی خلیج فارس بررسی ترتیبات امنیتی در خلیج فارس دانلود مقاله ترتیبات امنیتی خلیج فارس امنیت‌ ملی‌ جمهوری‌اسلامی‌ ایران‌ در منطقه‌ خلیج‌فارس سیاستگزاریهای‌ امنیتی در…

  • مدیریت انبار کالا

    مدیریت انبار کالا انبار انبارداری دانلود پایان نامه مدیریت انبار کالا دانلود پایان نامه نحوه نگهداری کالا در انبار دانلود پایان نامه انبار دانلود پایان نامه مدیریت انبار دانلود پایان نامه انبارداری رفتن به سایت اصلی دانلود پایان نامه رشته…

  • پاورپوینت کتاب رفتار سازمانی فصل هشتم (مبانی رفتار گروهی )

    پاورپوینت کتاب رفتار سازمانی فصل هشتم (مبانی رفتار گروهی ) رفتار سازمانی رفتار گروهی مدیریت پاورپوینت فصل هشتم استیفن رابینز رفتن به سايت اصلي پروژه بصورت فایل قابل ویرایش پاورپوینت(pptx) در 38 اسلاید و فایل WORD برای رشته مدیریت در پایین همین…

  • طراحی واحد تصفیه روغن ترانسفورماتور با ظرفیت 2000 تن در سال

    طراحی واحد تصفیه روغن ترانسفورماتور با ظرفیت 2000 تن در سال تصفیه روغن روغن ترانسفورماتور تصفیه روغن ترانسفورماتور احیای شیمیایی روغن عایق الکتریکی و یک سیال خنک کننده طراحی واحد تصفیه روغن ترانسفورماتور با ظرفیت 2000 تن در سال دانلود…

  • پاورپوینت تئوری حسابداری از یک نمای کلی

    پاورپوینت تئوری حسابداری از یک نمای کلی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت تئوری حسابداری از یک نمای کلی جهت رشته ی حسابداری در قالب 48 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش…

  • پاورپوینت تكنولوژی DDBS

    پاورپوینت تكنولوژی DDBS پاورپوینت درباره تكنولوژی DDBS پاورپوینت تكنولوژی DDBS چیست پاورپوینت استفاده از تكنولوژی DDBS پاورپوینت موارد استفاده از تكنولوژی DDBS پاورپوینت درمورد تكنولوژی DDBS پاورپوینت مشکلات تكنولوژی DDBS رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت تكنولوژی DDBS  جهت رشته…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق مدیریت ارتباط با مشتری 3

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق مدیریت ارتباط با مشتری 3 مبانی نظری مدیریت ارتباط با مشتری پیشینه مدیریت ارتباط با مشتری دانلود مبانی نظری مدیریت ارتباط با مشتری پیشینه تحقیق مدیریت ارتباط با مشتری ادبیات نظری مدیریت ارتباط با مشتری…

  • پروپوزال ارزیابی تطبیقی فرهنگ سازمانی در مدارس متفاوت

    پروپوزال ارزیابی تطبیقی فرهنگ سازمانی در مدارس متفاوت فرهنگ سازمانی مدارس فرهنگ سازمانی در مدارس فرهنگ سازمانی مدیران مدارس فرهنگ سازمانی معلمان مدارس مقایسه فرهنگ سازمانی مدارس خاص با مدارس عادی پروپوزال فرهنگ سازمانی پروپوزال فرهنگ سازمانی در مدارس رفتن…

  • دانلود پاورپوینت تحول در سازمانها

    دانلود پاورپوینت تحول در سازمانها پاورپوینت تحول در سازمانها پاورپوینت رهبری تحول در سازمانها پاورپوینت مدیریت تحول در سازمانهای دولتی پاورپوینت مدیریت تحول در سازمانها رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت تحول در سازمانها جهت رشته کارآفرینی در قالب 193…

  • پاورپوینت اپیدمیولوژی و کنترل تب مالت

    پاورپوینت اپیدمیولوژی و کنترل تب مالت رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت اپیدمیولوژی و کنترل تب مالت جهت رشته ی پزشکی در قالب 56 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش    …

  • ارزیابی علل تاثیرگذار بر قواعد برنامه سازی خلاق در رادیو و شناسایی اجزا و خصوصیات آن

    ارزیابی علل تاثیرگذار بر قواعد برنامه سازی خلاق در رادیو و شناسایی اجزا و خصوصیات آن برنامه سازی خلاق در رادیو اصول برنامه سازی خلاق در رادیو شناسایی ابعاد برنامه سازی خلاق در رادیو شناسایی مولفه های برنامه سازی خلاق…

  • دانلود پاورپوینت بهداشت کشاورزی

    دانلود پاورپوینت بهداشت کشاورزی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت بهداشت کشاورزی جهت رشته کشاورزی در 37 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       صنعت كشاورزي يكي از بخش هاي مهم…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق عواطف و کنترل آنها 88 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق عواطف و کنترل آنها 88 صفحه فصل دوم پایان نامه عواطف و کنترل آنها مبانی نظری عواطف و کنترل آنها پیشینه تحقیق عواطف و کنترل آنها پیشینه داخلی عواطف و کنترل آنها پیشینه خارجی عواطف…