مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

فرآیندهای تولید ماکارونی
اكسترودر کردن ماکارونی
خشك كردن ماکارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

رفتن به سایت اصلی

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

 

 

 

چکیده:

اسپاگتی از اختلاط آرد گندم و گلوتن و بتاکاروتن و آرد سویا چربی گرفته در 3 سطح 0%، 10% و 20 تحت اتخاذ 3 سطح دمای اکسترودر (35 و 50 درجه سانتی گراد و دمای پایین 55 درجه) تهیه شد و توسط 2 سیستم خشک کن دما بالا (ماکزیمم 90 درجه سانتی گراد برای 6 ساعت) و دما پایین (ماکزیمم 55 درجه برای 18 ساعت) خشک شد.

 

خصوصیات کیفی پخت ماکارونی شامل: وزن پس از پخت و میزان مواد جامد موجود در آب پخت و سفتی بافت پس از پخت و خصوصیات ظاهری قبل و بعد از پخت ارزیابی و اندازه گیری شد. در این تحقیق میزان پروتئین به عنوان یک متغیر مهم و ارزشمند در کیفیت و تغذیه مورد سنجش قرار گرفت. استپاگتی ها پس از تهیه توسط گروه های ارزیاب (پانلیست های آموزش دیده) مورد ارزیابی قرار گرفتند. در ارزیابی حسی ویژگی هایی مانند: چسبندگی، سفتی، قابلیت جویدن، رنگ و طعم ارزیابی شد. به منظور بررسی و بهبود خصوصیات کیفی اثر گزانتان گام در 2 سطح 2/0% و 4/0% مورد ارزیابی قرار گرفت و اثرات آن بر کیفیت پخت ماکارونی پس از اعمال دمای 35 درجه سانتی گراد برای دمای اکسترودر و 55 درجه سانتی گراد برای دمای خشک کردن ارزیابی شد و در نهایت توسط گروه پانلیست آموزش دیده ارزیابی شد. 

 

نتایج نشان داد افرایش میزان آرد سویا در فرمولاسیون باعث سفتی بافت شده و میزان وزن پس از پخت را کاهش می دهد ولی میزان مواد جامد موجود در آب پخت را افزایش داد. با افزایش میزان آرد سویا به 20 % میزان پروتئین از 11% به 7/16% افزایش یافت. با افزایش دمای خشک کردن میزان سفتی بافت پس از پخت افزایش ولی میزان وزن پس از پخت و لعاب  کاهش یافت. با افزایش دمای اکسترودر میزان لعاب و میزان سفتی افزایش داشت ولی میزان وزن پخت کاهش داشت. گزانتان گام باعث بهبود میزان لعاب و وزن پس از پخت شد ولی بر سفتی اثر معنی داری نداشت ولی با ایجاد احساس کاذب قابلیت پذیرش مصرف کننده را در سفتی و قابلیت جویدن افزایش داد.

 

پس از آنالیز آماری و بررسی آماری نتایج فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی مشخص شد  جهت بالابردن کیفیت پخت و ارزش تغذیه ای دمای اکسترودر 35 درجه سانتیگراد و دمای خشک کردن 55 درجه سانتی گراد و میزان آرد سویا 20% و گزانتان گام 4/0 % بهترین تیمار خواهد بود.

 

 

 

 

کلمات کلیدی:

اسپاگتی

میزان آرد سویا

دمای اکسترودر

دمای خشک کردن

گزانتان گام

خصوصیات کیفی

ماكارونی

 

 

 

 

فهرست:

چکیده………………………………………………………………………………………………………………1

فصل اول- مقدمه

1-1 هدف……………………………………………………………………………………………………………2

1-2 مقدمه و تاریخچه………………………………………………………………………………………..4

1-3 تاریخچه ماکارونی در ایران……………………………………………………………………………5

1-3-1 میزان مصرف ماکارونی………………………………………………………………………………….5

1-4 مروری بر مقالات پیشین…………………………………………………………………………………..6

 

فصل دوم

2-1 مواد اولیه برای تولید ماکارونی…………………………………………………………………………..13

2-1-1 ویژگی، ساختار و ترکیب دانه غله و گندم…………………………………………………………13

2-1-2 منشأ غلات………………………………………………………………………………………………..13

2-1-3 گندم………………………………………………………………………………………………………..14

2-1-4 گندم مخصوص محصولات خمیری………………………………………………………………..14

2-1-5 گندم مخصوص کیک و شیرینی…………………………………………………………………….14

2-1-6 گندم مخصوص نان…………………………………………………………………………………….14

2-1-7 گندم چند منظوره……………………………………………………………………………………….15

2-1-8 گندم مخصوص دام و طیور……………………………………………………………………………15

2-1-9 دروم……………………………………………………………………………………………………….15

2-1-10 ساختمان دانه گندم…………………………………………………………………………………………16

2-1-11 سمولینا و فارینا……………………………………………………………………………………….17

2-1-12 عوامل موثر در آرد مصرفی برای ماکارونی……………………………………………………..19

2-2 مواد افزودنی در تولید ماکارونی………………………………………………………………………..21

2-2-1 تخم مرغ………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2 سویا……………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2-1 کشت سویا…………………………………………………………………………………………..21

2-2-2-2 فرآورده های سویا……………………………………………………………………………………25

2-2-2-3 آرد سویا و تولید……………………………………………………………………………………….25

2-2-2-4 مراحل تهیه ارد سویا……………………………………………………………………………….26

2-2-2-5 کاربرد آرد سویا در صنایع غذایی……………………………………………………………….29

2-2-2-6 ارزش سلامتی بخش سویا………………………………………………………………………..32

 

فصل سوم

3-1 تکنولوژی تولید………………………………………………………………………………………………34

3-1-1 تولید مرحله ای…………………………………………………………………………………………….34

3-1-2 تولید مداوم……………………………………………………………………………………………….35

3-2 تولید خمیر…………………………………………………………………………………………………..38

3-3 عوامل موثر در اکسترودر……………………………………………………………………………………38

3-4 خشک کردن………………………………………………………………………………………………..39

3-4-1 تئوری خشک کردن…………………………………………………………………………………………40

 

فصل چهارم

4-1 مواد و روشها…………………………………………………………………………………………………45

4-2 روش تحقیق……………………………………………………………………………………………………..47

4-3 جامعه آماری و نمونه برداری………………………………………………………………………………47

4-4 مقدار نمونه ها………………………………………………………………………………………………47

4-5 محل اجرا تحقیق……………………………………………………………………………………………47

4-6 نحوه اجرای تحقیق…………………………………………………………………………………………..47

4-7 آزمایش ها……………………………………………………………………………………………………49

4-8 اندازه گیری سفتی بافت………………………………………………………………………………………….51

4-9 اندازه گیری رنگ محصول……………………………………………………………………………….51

4-10 اندازه گیری خاکستر………………………………………………………………………………………52

4-11 اندازه گیری میزان لعاب مواد جامد در آب پخت…………………………………………………53

4-12 اندازه گیری رطوبت……………………………………………………………………………………..54

4-13 PH……………………………………………………………………………………………………………..55

4-14 پروتئین……………………………………………………………………………………………………..55

4-15 آزمونهای حسی…………………………………………………………………………………………..58

4-16 آزمونهای آماری………………………………………………………………………………………….58

4-17 نتایج آنالیز مواد……………………………………………………………………………………………59

 

فصل پنجم

5-1 اثر فاکتورهای میزان آرد سویا- دمای خشک کردن- دمای اکسترودر بر وزن پخت…………..64

5-2  ”                      ”                      ”                     ”        بر میزان لعاب…………65

5-3 ”                       ”                      ”                      ”       سفتی ماکارونی………..67

5-4  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی a*………..68

5-5  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی L*……….68

5-6  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی B*……….69

5-7  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی a/b*…….69

5-8  ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان انرژی E ….69        5-9 

         ”      بر میزان PH………….69

5-10 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان رطوبت……..69

5-11 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان پروتئین……..69

5-12 مدلسازی………………………………………………………………………………………………….70

5-13 نتایج آزمون حسی…………………………………………………………………………………………..73

5-14 بررسی اثر افزودن گزانتان گام به خصوصیات کیفی ماکارونی……………………………………76

5-15 نتیجه گیری……………………………………………………………………………………………….78

 

فصل ششم

پیوست……………………………………………………………………………………………………………………..79

 

فصل هفتم

منابع…………………………………………………………………………………………………………………..100

 

 

 

  • دانلود تحقیق الگوی تعالی سازمانی و مدیریت کیفیت فراگیر با فرمت ورد

    دانلود تحقیق الگوی تعالی سازمانی و مدیریت کیفیت فراگیر با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی الگوی تعالی سازمانی و مدیریت کیفیت فراگیر با فرمت docx در قالب 47 صفحه ورد بصورت کامل و جامع…

  • دانلود تحقیق یادآوری و عوامل موثر بر آن با فرمت ورد

    دانلود تحقیق یادآوری و عوامل موثر بر آن با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی یادآوری و عوامل موثر بر آن با فرمت docx در قالب 15 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با…

  • پاورپوینت کارگاه آموزشی غرب شناسی

    پاورپوینت کارگاه آموزشی غرب شناسی پاورپوینت غرب شناسی دانلود پاورپوینت غرب شناسی پاورپوینت درباره غرب شناسی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت کارگاه آموزشی غرب شناسی جهت رشته گوناگون در قالب 71 اسلايد و با فرمت ppt به صورت کامل…

  • پرسشنامه سنجش تنیدگی ملکی رنجبر با نمره گذاری، روایی و پایایی

    پرسشنامه سنجش تنیدگی ملکی رنجبر با نمره گذاری، روایی و پایایی کلمات کلیدی : پرسشنامه سنچش تنیدگی ملکی رنجبر 1373 با نمره گذاری، تفسیر، روایی و پایایی، بررسی مولفه ها و خرده مقیاس ها، 43 سوالی در قالب فایل ورد…

  • دانلود تحقیق انگیزش تحصیلی و مولفه های مرتبط با آن با فرمت ورد

    دانلود تحقیق انگیزش تحصیلی و مولفه های مرتبط با آن با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی انگیزش تحصیلی و مولفه های مرتبط با آن با فرمت docx در قالب 29 صفحه ورد بصورت کامل…

  • چارچوب نظری و پیشینه پژوهش غرور

    چارچوب نظری و پیشینه پژوهش غرور فصل دوم پایان نامه غرور مبانی نظری غرور پیشینه تحقیق غرور پیشینه داخلی غرور پیشینه خارجی غرور پیشینه پژوهش غرور پیشینه نظری غرور ادبیات نظری غرور چارچوب نظری غرور رفتن به سايت اصلي چارچوب…

  • دانلود پاورپوینت روش های تحقیق پیشرفته

    دانلود پاورپوینت روش های تحقیق پیشرفته پاورپوینت روش های تحقیق در علوم رفتاری پاورپوینت درس روش های تحقیق پیشرفته دانلود پاورپوینت درسی روش های تحقیق رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت روش های تحقیق پیشرفته جهت رشته مدیریت در قالب…

  • بررسی جایگزین های سنتی مجازات حبس

    بررسی جایگزین های سنتی مجازات حبس مجازات های جایگزین حبس مجازاتهای جایگزین حبس طبق قانون جدید مجازاتهای جایگزین حبس در قانون مجازات اسلامی مجازات های جایگزین حبس در ایران پایان نامه مجازات های جایگزین حبس اجرای مجازات های جایگزین حبس…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق داده کاوی 64 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق داده کاوی 64 صفحه کلمات کلیدی : مبانی نظری داده کاوی دانلود مبانی نظری داده کاوی پیشینه تحقیق در مورد داده کاوی مبانی نظری در مورد داده کاوی دانلود پیشینه تحقیق داده کاوی ادبیات نظری…

  • دانلود پاورپوینت بررسی موضوع نفوذ و ترغیب

    دانلود پاورپوینت بررسی موضوع نفوذ و ترغیب رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت بررسی موضوع نفوذ و ترغیب جهت رشته روانشناسی و علوم تربیتی در قالب 77 اسلاید و با فرمت ppt به صورت کامل و جامع و با قابلیت…

  • حل مسائل حساب دیفرانسیل و انتگرال با هندسه ی تحلیلی 1 , 2 سیلورمن ترجمه دکتر علی اکبر عالم زاده

    حل مسائل حساب دیفرانسیل و انتگرال با هندسه ی تحلیلی 1 , 2 سیلورمن ترجمه دکتر علی اکبر عالم زاده رفتن به سايت اصلي حل مسائل حساب دیفرانسیل و انتگرال با هندسه ی تحلیلی 1 , 2 سیلورمن ترجمه دکتر…

  • پاورپوینت شمع کوبی و راهکارهای عملی طراحی شمع ها

    پاورپوینت شمع کوبی و راهکارهای عملی طراحی شمع ها پاورپوینت روش اجرای شمع کوبی پاورپوینت شمع کوبی در گودبرداری پاورپوینت نحوه اجرای شمع در ساختمان پاورپوینت روش اجرای شمع در گودبرداری پاورپوینت دستگاه شمع کوبی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت…

  • پاورپوینت طرح کسب و کار و انواع آن

    پاورپوینت طرح کسب و کار و انواع آن پاورپوینت یک طرح کسب و کار کامل پاورپوینت طرح کسب و کار جدید پاورپوینت طرح کسب و کار استارتاپ پاورپوینت تحقیق در مورد طرح کسب و کار پاورپوینت انواع طرح کسب و…

  • پاورپوینت پی در ساختمان سازی

    پاورپوینت پی در ساختمان سازی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت پی در ساختمان سازی جهت رشته ی معماری و عمران در قالب 19 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش    …

  • دانلود تحقیق مدیریت و سبک های مدیریتی با فرمت ورد

    دانلود تحقیق مدیریت و سبک های مدیریتی با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی مدیریت و سبک های مدیریتی با فرمت docx در قالب 39 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش…

  • ادبیات نظری و پیشینه تجربی بلوغ سازمانی

    ادبیات نظری و پیشینه تجربی بلوغ سازمانی کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه بلوغ سازمانی مبانی نظری بلوغ سازمانی پیشینه تحقیق بلوغ سازمانی پیشینه داخلی بلوغ سازمانی پیشینه خارجی بلوغ سازمانی پیشینه پژوهش بلوغ سازمانی پیشینه نظری بلوغ سازمانی…

  • مقاله ترجمه شده طراحی زنجیره تأمین استوار با تولید چابک تحت عدم قطعیت تقاضا

    مقاله ترجمه شده طراحی زنجیره تأمین استوار با تولید چابک تحت عدم قطعیت تقاضا کلمات کلیدی : مقاله ترجمه شده رشته مهندسی صنایع مقاله ترجمه شده آماده رشته مهندسی صنایع مقاله ترجمه شده طراحی زنجیره تأمین استوار با تولید چابک…

  • نقش کمی و کیفی شبکه های اجتماعی بر مشارکت سیاسی مردم

    نقش کمی و کیفی شبکه های اجتماعی بر مشارکت سیاسی مردم کلمات کلیدی : عوامل موثر بر مشارکت سیاسی مردم شبکه های اجتماعی اینترنتی در ایران تعریف شبکه های اجتماعی اینترنتی تاثير شبکه هاي اجتماعی بر انتخابات ایران تاثیر شبکه…

  • پاورپوینت مقاله درس و کتاب برنامه ریزی اقتصادی در تئوری و عمل

    پاورپوینت مقاله درس و کتاب برنامه ریزی اقتصادی در تئوری و عمل رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت مقاله درس و کتاب برنامه ریزی اقتصادی در تئوری و عمل جهت رشته اقتصاد در قالب 41 اسلاید و با فرمت pptx…

  • دانلود تحقیق مهریه و مبانی نظری مرتبط با آن با فرمت ورد

    دانلود تحقیق مهریه و مبانی نظری مرتبط با آن با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی مهریه و مبانی نظری مرتبط با آن با فرمت docx در قالب 52 صفحه ورد بصورت کامل و جامع…

  • پاورپوینت تاثیر و کاربرد گیاهان درمعماری

    پاورپوینت تاثیر و کاربرد گیاهان درمعماری پاورپوینت گیاهان در معماری پاورپوینت ساختار گیاهان در معماری پاورپوینت کاربرد گیاهان در معماری رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت تاثیر و کاربرد گیاهان درمعماری جهت رشته معماری در قالب 31 اسلاید و با…

  • پیامدهای قاچاق انسان

    پیامدهای قاچاق انسان قاچاق انسان پیامدهای قاچاق انسان تحقیق قاچاق انسان تحقیق درباره قاچاق انسان تبعات قاچاق انسان پیامدهای فردی قاچاق انسان پیامدهای خانوادگی قاچاق انسان پیامدهای اجتماعی قاچاق انسان رفتن به سایت اصلی دانلود تحقیق رشته حقوق پیامدهای قاچاق…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق احساس پیوستگی 42 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق احساس پیوستگی 42 صفحه کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه احساس پیوستگی مبانی نظری احساس پیوستگی پیشینه تحقیق احساس پیوستگی پیشینه داخلی احساس پیوستگی پیشینه خارجی احساس پیوستگی پیشینه پژوهش احساس پیوستگی پیشینه نظری احساس…

  • پروپوزال ابهام و لزوم رفع آن از مورد معامله

    پروپوزال ابهام و لزوم رفع آن از مورد معامله اصل لزوم رفع ابهام ابهام در معامله ابهام در مورد معامله رفع ابهام از مورد معامله جلوه‌های ابهام در مورد معامله ابهام در مورد معامله و لزوم رفع آن پروپوزال ابهام…

  • كنترل موجودی انبار شركت محصولات كاغذی لطیف(کامل و آپدیت شده)

    كنترل موجودی انبار شركت محصولات كاغذی لطیف(کامل و آپدیت شده) دانلود پایان نامه انبار انبارداری كنترل موجودی انبار بررسی كنترل موجودی انبار شركتها دانلود پایان نامه مدیریت انبارداری دانلود پایان نامه كنترل موجودی انبار كنترل موجودی انبار شركت محصولات كاغذی…

  • پاورپوینت سرويس اطلاعات هواشناسی كشاورزی جهانی

    پاورپوینت سرويس اطلاعات هواشناسی كشاورزی جهانی پاورپوینت سرويس اطلاعات هواشناسی جهانی پاورپوینت سرويس اطلاعات كشاورزی جهانی پاورپوینت سرویس اطلاعات کشاورزی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت سرويس اطلاعات هواشناسی كشاورزی جهانی  جهت رشته  کشاورزی  در قالب 14 اسلاید و با…

  • پاورپوینت تشخیص پوکی استخوان و راه های درمان آن

    پاورپوینت تشخیص پوکی استخوان و راه های درمان آن رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت تشخیص پوکی استخوان و راه های درمان آن جهت رشته پرستاری در قالب 46 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با…

  • پاورپوینت مواد و مصالح ساختمانی - ماسه

    پاورپوینت مواد و مصالح ساختمانی - ماسه رفتن به سايت اصلي در این پروژه پاورپوینت مواد و مصالح ساختمانی - ماسه در 60 اسلاید به طور کامل و جامع همراه با شکل و تصاویر و جدول مربوطه مطابق موارد زیر ارایه شده…

  • نگاهی تطبیقی تدابیر ملی و فراملی در قبال پدیده قاچاق انسان و قربانیان این بزه

    نگاهی تطبیقی تدابیر ملی و فراملی در قبال پدیده قاچاق انسان و قربانیان این بزه قاچاق انسان تحقیق قاچاق انسان تحقیق درباره قاچاق انسان تحقیق پدیده قاچاق انسان تدابیر ملی در قبال پدیده قاچاق انسان تدابیر فراملی در قبال پدیده…

  • جزوه حکمت هنر اسلامی استاد وثیق + دو سری نمونه سوال

    جزوه حکمت هنر اسلامی استاد وثیق + دو سری نمونه سوال جزوه حکمت هنر اسلامی استاد وثیق رفتن به سایت اصلی جزوه حکمت هنر اسلامی استاد وثیق + دو سری نمونه سوال مناسب دانشجویان کارشناسی ارشد معماری جزوه اول در…

  • پاورپوینت مدیریت استراتژیک و حسابداری مدیریت

    پاورپوینت مدیریت استراتژیک و حسابداری مدیریت پاورپوینت مدیریت استراتژیک چیست پاورپوینت مدیریت استراتژیک پیشرفته پاورپوینت مديريت استراتژيك حسابداری مدیریت ppt پاورپوینت مفاهیم حسابداری مدیریت پاورپوینت مباحث حسابداری مدیریت پاورپوینت حسابداری مدیریت را تعریف کنید رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت…

  • پاورپوینت آموزشی ترکیبات آنتی اکسیدان

    پاورپوینت آموزشی ترکیبات آنتی اکسیدان پاورپوینت ترکیبات آنتی اکسیدان دانلود پاورپوینت ترکیبات آنتی اکسیدان پاورپوینت درباره ترکیبات آنتی اکسیدان رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آموزشی ترکیبات آنتی اکسیدان جهت رشته داروسازی در قالب 37 اسلايد و با فرمت ppt…

  • پایان نامه قاچاق زنان

    پایان نامه قاچاق زنان تحقیق قاچاق زنان پایان نامه قاچاق زنان پایان نامه قاچاق انسان پیشینه قاچاق زنان ارکان قاچاق زنان موقعیت بزه دیده در پدیده قاچاق زنان جرم انگاری و علل پیدایش پدیده قاچاق انسان واکنش های کیفری در…

  • پاورپوینت هزینه یابی بر مبنای فعالیت و مدیریت هزینه

    پاورپوینت هزینه یابی بر مبنای فعالیت و مدیریت هزینه رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت هزینه یابی بر مبنای فعالیت و مدیریت هزینه جهت رشته حسابداری در قالب 45 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با…

  • دانلود پاورپوینت فرآیند تجارت الکترونیکی و تجارت سیار در ایران و جهان

    دانلود پاورپوینت فرآیند تجارت الکترونیکی و تجارت سیار در ایران و جهان پاورپوینت فرآیند تجارت الکترونیکی پاورپوینت تجارت الکترونیک در ایران و جهان پاورپوینت راهبردهای تجارت الکترونیکی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت فرآیند تجارت الکترونیکی و تجارت سیار در…